Evo kada konačno stiže Apple Intelligence

Apple je prošlog meseca lansirao iOS 18 bez svoje glavne funkcije pod nazivom Apple Intelligence. Sada čekamo iOS 18.1, koji će doneti prvi set Apple Intelligence opcija – ali ne sve one koje je Apple predstavio još u junu na svojoj konferenciji za developere. Mnoge funkcije biće odložene do 2025. godine.

Ipak, biće veoma uzbudljivo kada se pojave prve Apple Intelligence funkcije, a prema Marku Gurmanu iz Bloomberga, to će se dogoditi 28. oktobra, kada se očekuje da će iOS 18.1 biti objavljen (verovatno zajedno sa iPadOS 18.1).

Apple Intelligence konačno stiže 28. oktobra, novi hardver 1. novembra
Gurman navodi da Apple uzima svoje vreme za uvođenje funkcija kako bi eliminisao veće bagove i osigurao podršku za sav novi saobraćaj na svojim AI cloud serverima. Apple zna da će svi korisnici kompatibilnih uređaja odmah početi da testiraju nove funkcije, te će svi pogledi biti usmereni na njihovu isporuku, pa se nadaju da će sve proći bez problema.

Takođe, očekuje se da će 1. novembra Apple predstaviti niz novih uređaja: jeftiniji 14-inčni MacBook Pro sa M4 čipom, napredne 14-inčne i 16-inčne MacBook Pro modele sa M4 čipovima, unapređeni Mac mini sa M4 i M4 Pro čipovima, osvežen iMac sa M4 čipom, kao i osvežen iPad mini. Najava za sve ove uređaje trebala bi se dogoditi krajem oktobra.

U prvoj polovini 2025. godine, Apple će lansirati 13-inčne i 15-inčne MacBook Air modele sa M4 čipovima, novi iPhone SE, osvežene 11-inčne i 13-inčne iPad Air modele sa novim Magic Keyboard-ovima, kao i unapređeni AirTag.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.