Ažuriranje Android-a 15 uzrokuje probleme za Instagram

Google je konačno počeo sa puštanjem Android 15 ažuriranja za Pixel seriju pametnih telefona. Međutim, izgleda da najnovija verzija Androida pravi probleme nekim aplikacijama, poput Instagrama. Rani korisnici Androida 15 su se susreli s ovim problemom, pa evo šta treba da znate.

Prema jednom korisniku na Redditu, nova softverska nadogradnja može izazvati poteškoće u radu aplikacije Instagram. Ova osoba je navela da Android 15 ažuriranje ometa ili usporava korišćenje aplikacije. Na Redditovom Pixel 9 telefonu, korisnik pod imenom "Iamnotindanger" tvrdi da nije mogao da prelazi između Priča na aplikaciji. Ovo nije izolovan slučaj, jer je drugi korisnik, "TheNewtBeGaming", takođe imao sličan problem sa ključnim funkcijama Instagrama koje nisu bile odgovarajuće.

Instagram Priče se zamrzavaju, što onemogućava prelazak između njih. Slično tome, drugi korisnici na Redditu su se javili sa istim problemom tokom korišćenja aplikacije. Trenutno je najbolja opcija slanje izveštaja Instagramu. Takođe možete proveriti da li je vaš Instagram ažuriran, jer starije verzije možda ne podržavaju pravilno novu verziju Androida.

Imajte na umu da se preporučuje da redovno ažurirate aplikacije na svom telefonu. Ovo osigurava da nećete imati problema sa novijim softverskim nadogradnjama, a takođe često donosi i važne bezbednosne zakrpe. U vezi sa ovim, Motorola je nedavno podelila zvaničnu mapu ažuriranja za Android 15, iako ova lista neobično izostavlja pametne telefone lansirane 2024. godine. U međuvremenu, Vivo je predstavio svoj prilagođeni skin OriginOS 5 zasnovan na Androidu 15 i objavio listu podržanih uređaja. Čak je prošle nedelje procurio i prikaz Samsung Galaxy S25 Ultra modela, koji prikazuje nadolazeći vodeći uređaj sa One UI 7 prilagođenim interfejsom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.