Ažuriranje Android-a 15 dolazi sa velikim problemom za vlasnike Pixel-a 6

Google je konačno počeo da uvodi Android 15 na podržane Pixel uređaje prošle nedelje. Kao što je često slučaj, ovaj proces nije prošao bez problema. Štaviše, situacija je mnogo ozbiljnija nego što se očekivalo. Sada brojni vlasnici Pixel 6 uređaja prijavljuju veliki problem – možda čak i najveći mogući nakon ažuriranja.

Naime, Pixel 6 uređaji postaju neupotrebljivi, odnosno "brikovani", što je tehnički termin za potpuno onesposobljen uređaj. Ovo se dešava nasumično i neočekivano, ali izgleda da postoji moguće objašnjenje – dva korisnika na Redditu prijavila su da su njihovi Pixel 6 telefoni prestali da rade nakon što su omogućili funkciju Private Space. Međutim, jedan korisnik tvrdi da je njegov uređaj prestao da radi tokom uobičajene upotrebe, što znači da problem nije tako jednostavan.

Zajedničko za sve prijave je da je Pixel 6 potpuno "mrtav" i da nijedna standardna metoda rešavanja problema ne pomaže. Trenutno su ovo samo izolovani slučajevi, tako da se problem ne čini široko rasprostranjenim, ali je i dalje ozbiljan. Ako imate Pixel 6 i još niste ažurirali na Android 15, preporučujemo da sačekate dok Google ne ponudi neko rešenje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.