Procureo kapacitet baterije iPhone 16 Pro i Pro Max modela?

Apple će lansirati iPhone 16 seriju u septembru, a danas je novi trač iz Kine otkrio tačne kapacitete baterija za iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max.

Prema informacijama, iPhone 16 Pro će imati bateriju kapaciteta 3,577 mAh, što je preko 9% više u odnosu na bateriju iPhone 15 Pro koja ima 3,274 mAh. Baterija iPhone 16 Pro Max će biti kapaciteta 4,676 mAh, što je porast od više od 5% u poređenju sa baterijom iPhone 15 Pro Max koja ima 4,441 mAh.

Naravno, ovo nisu ogromna povećanja, ali je lepo videti da Apple stalno radi na unapređenju u ovom pogledu. Čak i ovako mala povećanja fizičkog kapaciteta, u kombinaciji sa mogućim poboljšanjima efikasnosti čipseta i displeja, mogla bi dovesti do poboljšane dugotrajnosti novih iPhone modela.

iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max se takođe očekuje sa podrškom za 40W žičano i 20W MagSafe bežično punjenje. To bi bio napredak u odnosu na 27W i 15W, koliko imaju iPhone 15 Pro i Pro Max, što bi moglo predstavljati značajno poboljšanje kvaliteta života za vlasnike nadolazećih uređaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.