Huawei-jev prvi trostruki preklopni telefon očekuje se u roku od dva meseca

Huawei će ponovo izazvati tržište savitljivih telefona, sa glasinama o skorom lansiranju prvog telefona na svetu sa trostrukim savijanjem. Prema izvoru Fixed Focus Digital u današnjem postu na Weibo-u, očekuje se da će uređaj biti predstavljen u roku od dva meseca.

Izvor takođe napominje da će ovaj savitljivi telefon biti skup i proizveden u ograničenim količinama. Međutim, procurela informacija sugeriše da bi Huawei-jev uređaj sa tri savijanja mogao biti više demonstracija snage nego pokušaj postizanja trenutne dominacije na tržištu.

Novi i inovativni proizvodi često dolaze sa visokom cenom, ali očekivanje je da će, kako tehnologija sazreva i proizvodnja se povećava, cena prirodno opasti.

Izvor dalje spekuliše da bi ovaj telefon sa tri savijanja mogao eventualno zameniti iPad i trenutne savitljive telefone na tržištu. Da li će se ova ambicija pretvoriti u stvarnost, ostaje da se vidi.

Tipster nije otkrio mnogo o specifikacijama telefona, ali izveštaj od ranije ovog meseca sugeriše ukupnu veličinu ekrana od oko 10 inča. Dizajn telefona je navodno jedinstven sa dualnim sistemom šarki, stvarajući tri odvojene sekcije ekrana.

Jedna sekcija se navodno savija prema unutra sa obe strane, dok se druga savija prema spolja. Izveštaj takođe sugeriše da bi kontrola nabora, stalni problem sa savitljivim ekranima, mogla biti značajno poboljšana na ovom uređaju.

Pored ovoga, ne znamo mnogo o karakteristikama predstojećeg uređaja sa tri savijanja. Međutim, Huawei-jev rad na telefonu sa trostrukim savijanjem traje već neko vreme. Počeli su sa podnošenjem patenata za ovu tehnologiju još 2021. godine, sa više prijava u 2022. Još jedan patent podnet u februaru 2023. prikazuje telefon sa trostrukim savijanjem sa dve šarke i fleksibilnim ekranom koji se savija prema spolja - kao onaj koji smo već pomenuli.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.