Baterija Galaxy S25 Ultra mogla bi da vas razočara

Kapacitet baterije za nadolazeći Samsung Galaxy S25 Ultra danas je procureo, i nisu dobre vesti ako ste bili optimistični i nadali se povećanju u odnosu na S24 Ultra.

Prema poznatom insajderu Ice Universe, baterija S25 Ultra biće tačno ista kao baterija S24 Ultra, sa kapacitetom od 5.000 mAh. Nadalje, čak će i maksimalni kapacitet punjenja ostati nepromenjen na 45W.

Dakle, dok se priča da će S25 Ultra imati prilično značajan redizajn, izgleda da će neke stvari iznutra ostati potpuno iste. Šta mislite o ovom potezu?

Mi ćemo reći ovo - neki od kineskih konkurenata Samsunga polako su počeli da opremaju svoje flagship uređaje većim baterijama, a prema glasinama, sledeća serija iz Kine, koja dolazi krajem ove i početkom sledeće godine, ići će još dalje - čak do 6.000 mAh. Dakle, imajući to na umu, kada S25 Ultra izađe u januaru, mogao bi izgledati pomalo nedovoljno pripremljeno, što se tiče kapaciteta baterije.

Na kraju, da dodamo još malo konteksta: nadolazeći Snapdragon 8 Gen 4 SoC, koji će napajati većinu Android flagship uređaja ulazeći u 2025. godinu, dugo se priča da je prilično energetski zahtevan. Dakle, pomenute kineske kompanije koje stavljaju veće baterije u svoje uređaje vrlo lako bi mogle biti direktna posledica toga.

Ali, ako se ove glasine obistine, Samsung će napraviti korak napred, dva nazad, čineći S25 Ultra manje opasnim za vašu ruku zaokruživanjem uglova, ali potencijalno dajući mu lošiji vek trajanja baterije u poređenju sa glavnim Android konkurentima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.