Galaxy S25 Ultra donosi tanje ivice i zaobljene uglove

Samsung je u poslednje vreme često u vestima zbog svojih nadolazećih preklopnih uređaja i nosivih uređaja, ali ni sledeći vodeći S-serije nije daleko od pažnje.

Nedavna objava čestog leaker-a Ice Universe na kineskoj društvenoj mreži Weibo nudi neke zanimljive detalje o tome šta možemo očekivati od modela S25 Ultra.

Tipster tvrdi da će sledeći vodeći model imati promenu u dizajnu. Ice Universe sugeriše da će S25 Ultra biti tanji od svog prethodnika, sa debljinom od 8,4 mm u poređenju sa 8,6 mm kod S24 Ultra.

Iako je ova razlika u veličini marginalna, post takođe otkriva da Samsung neće praviti kompromise u pogledu kamera zbog tanjeg dizajna. Iako su specifičnosti još uvek pod velom tajne, glasine sugerišu da će S25 Ultra imati unapređenu glavnu kameru od 200MP, zajedno sa ultrawide kamerom od 50MP, telefoto kamerom sa 3x optičkim zumom od 50MP i telefoto kamerom sa 5x optičkim zumom od 50MP.

U odvojenom postu na platformi X (prethodno Twitter), tipster je otkrio još jedan detalj o dizajnu. Prema Ice Universe, S25 Ultra "neće više lomiti vašu ruku" i biće "stvarno zaobljen!"

Ovo znači da će S25 Ultra odustati od oštrih ivica koje je Samsung uveo sa modelom S24 Ultra i verovatno će usvojiti zakrivljeni dizajn sličan S23 Ultra i S22 Ultra. Tipster deluje prilično uveren u ovu promenu, navodeći da je "100%" šansa da će se to dogoditi.

Dok ovaj curenje izgleda kao pouzdano, još jedna glasina ranije ove nedelje sugerisala je da bi Samsung mogao uvesti MediaTek čipove u S25 seriju po prvi put. Ovo bi značilo da će broj SoC-ova za Samsungovu vodeću S-seriju biti tri, uključujući Qualcomm, Samsungove sopstvene Exynos čipove i MediaTek.

Međutim, isti izvor koji je izvestio ovu vest upozorava da mogućnost uvođenja MediaTek čipova ostaje glasina i da bi se njeno stvarno uključivanje trebalo posmatrati sa skepticizmom.

Samsung ima dovoljno vremena pre lansiranja Galaxy S25 serije. Trenutno, fokus kompanije je na Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 i nosivim uređajima, uključujući Galaxy Ring, Buds 3 seriju i nove Galaxy satove, koji će svi biti predstavljeni na Unpacked događaju 10. jula.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.