Nokia poručila Apple-u: Imitacija je najbolji oblik laskanja


Nokia je u utorak nastavila preko Twitter-a da zbijati šale na račun konkurencije. Ovog puta su sa svog britanskog Twitter profila poslali dva tvita, kojima su bocnuli Apple-ovu inovativnost usred njihove prezentacije novih telefona.

U njima čelnici Nokije prepoznaju sličnost novih Apple-ovih telefona sa njihovom Lumijom paletom telefona, koja je puno ranije izašla u nizu boja.

Osvrnuli su se i na novu zlatnu boju koja će biti u ponudi za iPhone 5S. Poručili su Appleu kako pravi gangsteri ne koriste zlatne telefone, pozivajući se na likove iz američke serije "Breaking Bad" koji koriste Nokijine mobilne telefone.

Apple nije jedini koji je bio prozvan od strane finskog giganta. Nedavno su se zaposleni Nokije zafrkavali i na račun Samsung-a i Google-ovog novog Android-a KitKat, a ovim objavama samo su nastavili "tradiciju", koja je dobro primljena na Twitter-u.

Tokom večeri u šale na račun Apple-a na Twitteru se uključio i HTC, koji je na svom američkom profilu komentarisao veličinu piksela u Apple-ovu (1,5 mikron) i svom (2 mikrona) senzoru. Uz to su dodali; Osnovna matematika. Inovacija na svom vrhuncu.





Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.